Kwetsbaarheid van Apple Apparatuur – Opgepast!

De prachtige metalen behuizing van de iPhone 5S en de nieuwe iPhone 6 zijn erg verraderlijk. Het robuuste en gelikte design van Apple geeft het idee dat de iPhone vrijwel onverwoestbaar is. Nu zijn alle iPhones onderhevig aan een reeks uitgebreide proeven en onderzoeken voordat deze massaal de pers uitrollen. Toch is het belangrijk om niet te vergeten dat de iPhone een smartphone is en smartphones per definitie kwetsbaar zijn.

Kwetsbaarheid van Apple Apparatuur – Op welke punten is de iPhone kwetsbaar?

Als je nog niet veel ervaring hebt met het gebruik van een iPhone – bijvoorbeeld omdat je gewend bent om altijd een oud mobieltje met je mee te dragen of voorheen simpelweg nauwelijks gebruik maakte van je mobiele telefoon – dan is het handig om te weten op welke punten de iPhone kwetsbaar is.

Hieronder vind je een opsomming van de meest kwetsbare iPhone onderdelen

– het iPhone scherm

– de behuizing van de iPhone

– de connector van de iPhone

– de Home knop aan de voorkant

– de Aan- en Uit schakelaar aan de zijkant

Kwetsbaarheid van Apple Apparatuur – Welke maatregelen kun je nemen?

Het moge dus duidelijk zijn dat de iPhone, net als andere smartphones overigens, niet onverwoestbaar is. Daarom is het dus belangrijk om maatregelen te nemen die voorkomen dat de kwetsbare iPhone Onderdelen stuk gaan of slijten.

De meest belangrijke iPhone Accessoires die helpen met het voorkomen van schade en het mooi houden van je smartphone zijn de iPhone Hoesjes en de iPhone Screenprotector.

De meeste iPhone Hoesjes zorgen voor extra bescherming voor de behuizing van het toestel tegen krassen, deuken, stoten en het laten vallen van het toestel. In sommige gevallen bieden deze hoesjes ook bescherming voor het beeldscherm.

De iPhone Screenprotector is een extra beschermlaag of beschermfolie welke over het touch screen geplaatst wordt en op deze manier schade en slijtage van het originele glas voorkomt zodat het scherm altijd leesbaar blijft.

Kwetsbaarheid van Apple Apparatuur – Doe geen domme dingen!

Smartphones blijven kwetsbare apparaten, maar de algemene consensus is dat als je geen rare dingen doet, de kans op schade aan je toestel ook een stuk kleiner is.

Als je je iPhone dus in een hoesje stopt, een screenprotector over het scherm “plakt” en ervoor zorgt dat je niet gooit en smijt met je iPhone, dan is de kans op permanente schade erg klein.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>