Welke soorten iPhone Hoesjes zijn er verkrijgbaar?

De tijden van de onverwoestbare Nokia 3310 liggen inmiddels ver achter ons. De hedendaagse smartphones hebben de mobiele telefoons van tien jaar terug op vrijwel ieder gebied ruimschoots ingehaald. De flinterdunne en hypermoderne smartphones met hun extra grote schermen zijn echter wel extra vatbaar voor schade en slijtage. Voor de iPhone zijn er gelukkig iPhone Hoesjes verkrijgbaar.

Waarom zijn iPhone Hoesjes vrijwel noodzakelijk?

Bijna iedereen die een iPhone aanschaft, kiest er uiteindelijk voor om deze te beschermen door middel van een beschermhoesje. De iPhone is een premium model – zelfs voor de oudere generaties betaal je al snel een paar honderd euro. Het zou dus erg zonde zijn als de iPhone stuk zou gaan.

Een iPhone 6 Hoesje biedt extra bescherming tegen de meest voorkomende vormen van schade, namelijk stoten, krassen, deuken en het laten vallen van het toestel. In veel gevallen betekenen al deze vormen van schade einde oefening als je mobiele telefoon niet in een hoesje zit.

iPhone Hoesjes zijn op te delen in meerdere categorie├źn

Inmiddels zijn we met de iPhone 6 alweer toe aan de zesde generatie. In de tussentijd zijn er meerdere idee├źn over hoe ideale beschermhoes eruit ziet voor de iPhone. Sommigen van de iPhone Hoesjes die verkrijgbaar zijn, kun je dan ook eerder cases dan hoesjes noemen.

Hieronder volgt een korte opsomming van de meest voorkomende varianten iPhone Hoesjes

– iPhone Hoesje

– iPhone Case

– iPhone Flipcase

– iPhone Cover

– iPhone Bumpers

– iPhone Pouch

Welke soorten iPhone Hoesjes zijn het beste?

Dit is een lastige vraag omdat het antwoord van meerdere factoren afhankelijk is. Ten eerste is er natuurlijk de prijs. Accessoires die enkel basis bescherming bieden, zoals iPhone Bumpers, zijn vaak de goedkoopste optie. Deze toebehoren bieden de bescherming die je minimaal van een iPhone Hoesje mag verwachten, maar daar blijft het vaak ook bij.

Aan de andere kant zijn er ook luxere iPhone Hoesjes zoals een iPhone Pouch of een iPhone Flipcase verkrijgbaar. Deze zien er prachtig uit en bieden vaak ook extra features. Een nadeel van sommige iPhone Hoesjes is dat je het toestel eerst uit het hoesje moet halen, voordat je deze kunt gebruiken. Wanneer het toestel echter in het hoesje zit, is deze optimaal beschermd.

Je zult dus zelf een overweging moeten maken tussen prijs, functionaliteit en bescherming. Maar welke keuze je ook maakt, je toestel is altijd beter beveiligd dan zonder hoesje.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>